Kaisa pitsarullid
Kogusest saab umbes 24-28 pitsarulli ning aega võtab umbes 2 tundi.
Vaja läheb:
- 1 kg lehttainast (nt Coopist või Mahemarketist)
- 300 g pehmet tofut
- 150 g sojahakkmassi (nt Bonsoya või MySoya)
- 250 g šampinjone
- 2 sibulat
- 300 g ketšupit
- 200 g veganriivjuustu (nt Violife pizzajuust)
- 1 suur paprika
- 2 sl õli
- 1 sl hakklihamaitseainet
- 1 tl pitsamaitseainet
- 2 tl soola
Kuidas teha?
- Kuumuta ahi 200 kraadini. Pane sojahakkmass keevasse vette ning lase sel paisuda 7-10 minutit.
- Kuumuta pann. Haki šampinjonid. Prae pannil pehme tofu, šampinjonid ja kurnatud hakkmass. Lisa sool ja hakklihamaitseaine. Prae kuni segu on kuldpruun.
- Haki paprika ja lisa segule.
- Rulli lehttainas jahusel pinnal õhukeseks.
- Lisa lehttaignale ketšup ja praetud segu.
- Lisa riivitud juust ja raputa peale pitsamaitseaine.
- Keera tainas ja segu tihedasti rulli. Lõika terava noaga võrdse paksusega rullid.
- Küpseta ahjus 25-30 minutit.
Retsept ja pilt: Kaisa Leidik