Vegan Ceviche

Vaja läheb:

  • 1 lillkapsas, lõigatud õisikuteks
  • 1 punane sibul, hakitud
  • 1 jalapeno, hakitud
  • 200gr hakitud tomateid
  • 1 punt koriandrit, hakitud
  • 120 ml värskelt presssitud laimimahla
  • Soola vastvalt maitsele
  • Tortilla krõpse ja laimisektoreid serveerimiseks

Kuida teha?

  1. Keeda lillkapsa õisikud suureks potis pehmeks.
  2. Eemalda õisikud keevast veest, lisa need jääkülma vette, et maha jahutada.
  3. Kui õisikud on maha jahtunud, siis patsuta need rätikuga õrnalt kuivaks.
  4. Lõika õisikud väikesteks tükkideks.
  5. Sega suures kausis kokku lillkapsas, sibul, jalapeno, tomatid ja koriander.
  6. Lisa laimimahl ja sool ning seda veelkord läbi.
  7. Hoia serveerimiseni külmkapis ning serveeri tortilla krõpsude ja laimisektoritega.

Retsept ja pilt: Veggies Save The Day

Kommenteeri: