Lihtsad vegan kalapulgad
Vaja läheb:
- 2 pakki tofu
- 3/4 tassi jahu
- 1/4 tassi sojapiima
- 2 supilusikat sojakastet
- 2 supilusikat sidrunimahla
- 1 tass riivsaia
- 2 supilusikat purustatud nori lehti
- 1 teelusikas sidrunipipart
Valmistamine:
- Eelsoojenda ahi 190 kraadini.
- Lõika tofu ribadeks ning tee saadud ribad hoolikalt jahuseks.
- Sega madalas kausis kokku sojapiim, sojakaste ja sidrunimahl. Teises kausis sega kokku riivsai, nori ja sidrunipipar.
- Kasta jahused tofuribad ettevaatlikult sojapiimasegusse ning seejärel kata need korralikult riivsaiaseguga.
- Küpseta kalapulki 40-45 minutit (kuni need on krõbedad ja kuldpruunid), neid korra selle aja jooksul ümber keerates. Teise variandina võid neid praadida pannil õlis mõlemalt poolt.
Retsept ja pilt: The Spruce Eats