Magus pudrukauss
Vaja läheb:
- ½ tassi täisterakaerahelbeid
- ¼ tassi vett (vajadusel võid jooksvalt vett lisada)
- ¼ tassi taimset piima (võimalikult naturaalse maitsega, näiteks Oatly iKaffe)
- näpuotsatäis soola
- 2 Oravakese kommi või 2 ruutu tumedat šokolaadi
- 1 supilusikas maapähklivõid
- 1-2 supilusikat kõrvitsaseemneid
- 1 teelusikas kookoshelbeid
Kuidas teha?
- Aja vesi potis keema ning lisa kaerahelbed. Keeda paar minutit ning lisa seejärel kaerapiim. Lisa sool ning kuumuta veel umbes 3 minutit.
- Samal ajal rösti pannil kõrvitsaseemned.
- Pane valmis puder kaussi ning purusta pudru sisse 1 Oravakese komm või tükk šokolaadi. Sega, kuni see on sulanud.
- Lisa pudru peale maapähklivõi, kookoshelbed, eelnevalt röstitud kõrvitsaseemned ning teine komm või šokolaadiruut.
- Naudi putru just sellisel kujul või sega soovi korral kõik eelnevalt läbi.
Retsept ja pilt: Kertu Ausing