Kartulipuder röstsibulaga
Vaja läheb:
• 500 g kartulit
• 100 g porgandit
• 150 g sibulat
• ½ pakki Tere kaera köögikoort
• 1 tl soola
• 1 spl õli
• 15 g murulauku
*Nendest kogustest saab 2 portsjonit.
Valmistamine:
1. Koori kartulid ja porgandid. Haki kartulid 1 cm paksusteks kuubikuteks ja porgand poole väiksemaks. Keeda kartul ja porgand pehmeks.
2. Samal ajal puhasta ja haki sibul kuubikuteks. Lisa pannile õli ja lisa sibul. Prae madalal kuumusel umbes 15 min, kuni sibul on ilus kuldne.
3. Kurna juurikad ja pane tagasi potti. Lisa sool, koor ja sibul ning tambi kõik pudruks. Haki murulauk ja puista pudrule.
Retsept ja pilt: Eleonore Susi