Jaka barbeque-kastmes

Vaja läheb:

  • 2 purki rohelist jakat
  • 1 spl küüslaugupulbrit
  • 1 spl sibulapulbrit
  • 1 spl paprikapulbrit
  • 1 tl musta pipart
  • 1 klaas puljongit
  • 3/4 klaasi barbeque-kastet

Kuidas teha?

  1. Vala purkides olev vedelik ära ja loputa jakatükid veega.
  2. Lisa suurde panni jaka, maitseained ja puljong ning kuumuta keskmisel kuumusel kuni keemiseni.
  3. Seejärel lase madalal kuumusel aeg-ajalt segades 15-20 minutit podiseda, kuni jaka on muutunud pehmeks ja suurem osa vedelikku on aurustunud.
  4. Kui jaka on valmis, tambi see pudrunuiaga väiksemateks tükkideks.
  5. Sega omavahel jaka ja barbeque-kaste.
  6. Kui soovid, et lõpptulemus oleks natuke kuivem ja tugevama tekstuuriga, küpseta jakat 230 kraadises ahjus 10-15 minutit.
  7. Poole küpsetusaja möödudes sega jaka põhjalikult läbi ja aseta tagasi ahju.

Retsept ja pilt: Sarah’s Vegan Kitchen

Kommenteeri: