Kaisa pitsarullid

Kogusest saab umbes 24-28 pitsarulli ning aega võtab umbes 2 tundi.

Vaja läheb:

  • 1 kg lehttainast (nt Coopist või Mahemarketist)
  • 300 g pehmet tofut
  • 150 g sojahakkmassi (nt Bonsoya või MySoya)
  • 250 g šampinjone
  • 2 sibulat
  • 300 g ketšupit
  • 200 g veganriivjuustu (nt Violife pizzajuust)
  • 1 suur paprka
  • 2 sl õli
  • 1 sl hakklihamaitseainet
  • 1 tl pitsamaitseainet
  • 2 tl soola

Kuidas teha?

  1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Pane sojahakkmass keevasse vette ning lase sel paisuda 7-10 minutit.
  2. Kuumuta pann. Haki šampinjonid. Prae pannil pehme tofu, šampinjonid ja kurnatud hakkmass. Lisa sool ja hakklihamaitseaine. Prae kuni segu on kuldpruun.
  3. Haki paprka ja lisa segule.
  4. Rulli lehttainas jahusel pinnal õhukeseks.
  5. Lisa lehttaignale ketšup ja praetud segu.
  6. Lisa riivitud juust ja raputa peale pitsamaitseaine.
  7. Keera tainas ja segu tihedasti rulli. Lõika terava noaga võrdse paksusega rullid.
  8. Küpseta ahjus 25-30 minutit.

Retsept ja pilt: Kaisa Leidik

Kommenteeri: