Lihtsad vegan kalapulgad

Vaja läheb:

  • 2 pakki tofu
  • 3/4 tassi jahu
  • 1/4 tassi sojapiima
  • 2 supilusikat sojakastet
  • 2 supilusikat sidrunimahla
  • 1 tass riivsaia
  • 2 supilusikat purustatud nori lehti
  • 1 teelusikas sidrunipipart

Valmistamine:

  1. Eelsoojenda ahi 190 kraadini.
  2. Lõika tofu ribadeks ning tee saadud ribad hoolikalt jahuseks.
  3. Sega madalas kausis kokku sojapiim, sojakaste ja sidrunimahl. Teises kausis sega kokku riivsai, nori ja sidrunipipar.
  4. Kasta jahused tofuribad ettevaatlikult sojapiimasegusse ning seejärel kata need korralikult riivsaiaseguga.
  5. Küpseta kalapulki 40-45 minutit (kuni need on krõbedad ja kuldpruunid), neid korra selle aja jooksul ümber keerates. Teise variandina võid neid praadida pannil õlis mõlemalt poolt.

Retsept ja pilt: The Spruce Eats

Kommenteeri: