Magus pudrukauss

Vaja läheb:

  • ½ tassi täisterakaerahelbeid
  • ¼ tassi vett (vajadusel võid jooksvalt vett lisada)
  • ¼ tassi taimset piima (võimalikult naturaalse maitsega, näiteks Oatly iKaffe)
  • näpuotsatäis soola
  • 2 Oravakese kommi või 2 ruutu tumedat šokolaadi
  • 1 supilusikas maapähklivõid
  • 1-2 supilusikat kõrvitsaseemneid
  • 1 teelusikas kookoshelbeid

Kuidas teha?

  1. Aja vesi potis keema ning lisa kaerahelbed. Keeda paar minutit ning lisa seejärel kaerapiim. Lisa sool ning kuumuta veel umbes 3 minutit.
  2. Samal ajal rösti pannil kõrvitsaseemned.
  3. Pane valmis puder kaussi ning purusta pudru sisse 1 Oravakese komm või tükk šokolaadi. Sega, kuni see on sulanud.
  4. Lisa pudru peale maapähklivõi, kookoshelbed, eelnevalt röstitud kõrvitsaseemned ning teine komm või šokolaadiruut.
  5. Naudi putru just sellisel kujul või sega soovi korral kõik eelnevalt läbi.

Retsept ja pilt: Kertu Ausing

Kommenteeri: