Merekapsa pasta
Kogusest jätkub neljale-kuuele ning aega kulub 15 minutit.
Vaja läheb:
- pakk (täistera) pastat (500g)
- liiter tomatimahla
- 3-4 suuremat küüslauguküünt
- 1 mugulsibul
- natuke õli
- merekapsa salatit (mina panin pool pakki, võib ka rohkem või vähem)
- sojakastet
- 2 tl suhkrut
- musta pipart
Kuidas teha?
- Pane pasta keema.
- Samal ajal võta sügavam pann, vala sinna natuke õli ning tükeldatud sibul.
- Kuumuta paar minutit, lisa merekapsa salat ja tükeldatud küüslauk. Sega ning kuumuta umbes 1 minut.
- Vala kõik üle tomatimahlaga. Maitsesta suhkru, sojakastme ja pipraga.
- Kurna pasta ning sega kastmega segamini.
Retsept ja foto: Sandra Vungi