Merekapsa pasta

Kogusest jätkub neljale-kuuele ning aega kulub 15 minutit.

Vaja läheb:

  • pakk (täistera) pastat (500g)
  • liiter tomatimahla
  • 3-4 suuremat küüslauguküünt
  • 1 mugulsibul
  • natuke õli
  • merekapsa salatit (mina panin pool pakki, võib ka rohkem või vähem)
  • sojakastet
  • 2 tl suhkrut
  • musta pipart

Kuidas teha?

  1. Pane pasta keema.
  2. Samal ajal võta sügavam pann, vala sinna natuke õli ning tükeldatud sibul.
  3. Kuumuta paar minutit, lisa merekapsa salat ja tükeldatud küüslauk. Sega ning kuumuta umbes 1 minut.
  4. Vala kõik üle tomatimahlaga. Maitsesta suhkru, sojakastme ja pipraga.
  5. Kurna pasta ning sega kastmega segamini.

Retsept ja foto: Sandra Vungi

Kommenteeri: