Mustikamuffinid
Kogus: umbes 15 muffinit
Vaja läheb:
- 3/4 klaasi jahu
- 3/4 klaasi täisterajahu
- 1/4 klaasi pruuni suhkrut
- pool klaasi valget suhkrut
- pool tl soola
- 2 tl küpsetuspulbrit
- 1/3 klaasi õli
- 1 suur banaan
- pool klaasi taimset piima
- 1 klaasitäis värskeid mustikaid
Kuidas teha?
- Sega omavahel jahu, täisterajahu, pruun suhkur (võib ka asendada valge suhkruga), valge suhkur, sool ja küpsetuspulber.
- Lisa taimne piim, püreestatud banaan ja õli. Sega taigen ühtlaseks. Lisa mustikad ja sega need ettevaatlikult taigna hulka.
- Vala taigen muffinivormidesse ja küpseta 200-kraadises ahjus 17-20 minutit.
Retsept ja pilt: Bakerita