Mustikamuffinid

Kogus: umbes 15 muffinit

Vaja läheb:

  • 3/4 klaasi jahu
  • 3/4 klaasi täisterajahu
  • 1/4 klaasi pruuni suhkrut
  • pool klaasi valget suhkrut
  • pool tl soola
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 1/3 klaasi õli
  • 1 suur banaan
  • pool klaasi taimset piima
  • 1 klaasitäis värskeid mustikaid

Kuidas teha?

  1. Sega omavahel jahu, täisterajahu, pruun suhkur (võib ka asendada valge suhkruga), valge suhkur, sool ja küpsetuspulber.
  2. Lisa taimne piim, püreestatud banaan ja õli. Sega taigen ühtlaseks. Lisa mustikad ja sega need ettevaatlikult taigna hulka.
  3. Vala taigen muffinivormidesse ja küpseta 200-kraadises ahjus 17-20 minutit.

Retsept ja pilt: Bakerita

Kommenteeri: