Oa-baklažaanipajaroog
Vaja läheb:
- 1 baklažaan
- 1 purk cannellini ube
- 1 purk kikerherneid
- 1 tl tšillipulbrit
- 1,5 tl paprikapulbrit
- 1 spl tomatipastat
- 2 purki tükeldatud tomateid
- 1 spl tahhiinit
- soola ja pipart
Kuidas teha?
- Tükelda baklažaan kuubikuteks. Prae natukese oliiviõliga keskmisel kuumusel, kuni baklažaan hakkab kuldpruuniks muutuma.
- Võta oad ja kikerherned purgist välja, loputa, lisa koos maitseainetega pannile ning sega põhjalikult.
- Lisa tomatipasta, tükeldatud tomatid ja tahhiini, sega ning lase 5-7 minutit kuumeneda. Lisa vastavalt maitsele sool ja pipar.
- Serveeri riisi või kartulite ja värske peterselliga.
Retsepti ja pilt: Lauren Caris Cooks