Oa-baklažaanipajaroog

Vaja läheb:

  • 1 baklažaan
  • 1 purk cannellini ube
  • 1 purk kikerherneid
  • 1 tl tšillipulbrit
  • 1,5 tl paprikapulbrit
  • 1 spl tomatipastat
  • 2 purki tükeldatud tomateid
  • 1 spl tahhiinit
  • soola ja pipart

Kuidas teha?

  1. Tükelda baklažaan kuubikuteks. Prae natukese oliiviõliga keskmisel kuumusel, kuni baklažaan hakkab kuldpruuniks muutuma.
  2. Võta oad ja kikerherned purgist välja, loputa, lisa koos maitseainetega pannile ning sega põhjalikult.
  3. Lisa tomatipasta, tükeldatud tomatid ja tahhiini, sega ning lase 5-7 minutit kuumeneda. Lisa vastavalt maitsele sool ja pipar.
  4. Serveeri riisi või kartulite ja värske peterselliga. 

Retsepti ja pilt: Lauren Caris Cooks

Kommenteeri: