Porgandine kõrvitsaseemnepiim

Vaja läheb:

  • 130 grammi kõrvitsaseemneid
  • 700 milliliitrit vett
  • 2 porgandit
  • paari sentimeetrine jupp ingverit
  • 1 supilusikas kaneeli
  • 3-6 datlit
  • näpuotsatäis soola

Kuidas teha?

  1. Leota kõrvitsaseemneid soolaga maitsestatud vees 8 tundi kuni üle öö.
  2. Loputa ja kurna kõrvitsaseemned.
  3. Lisa kõik koostisosad blenderisse ja blenderda 2-3 minutit, kuni kõik seemned on korralikult purustatud.
  4. Kurna saadud segu läbi marliriide.
  5. Pigista kogu niiskus kõrvitsaseemnemassist korralikult välja.
  6. Säilita kõrvitsaseemnepiima külmkapis kuni kolm päeva.


Retsept ja pilt: Nest&Glow

Kommenteeri: