Šokolaadi-avokaadopuding

Vaja läheb:

  • 1 avokaado
  • 2 spl kakaopulbrit
  • 2-3 spl vahtrasiirupit
  • 0,5 tl vanilliekstrakt
  • Näpuotsaga soola
  • 2 spl vett (või rohkem, kui vaja)

Kuidas teha?

  1. Lisa blendrisse või köögikombaini avokaado viljaliha, kakaopulber, vahtrasiirup, vanilliekstrakt, sool ja vesi.
  2. Blenderda kuni saad mõnusa ühtlase pudingu.
  3. Vajadusel lisa veel veidi vett, et blenderamisele kaasa aidata. Kui soovid veidi magusamat, lisa veel vahtrasiirupit või mõnd muud omale meelepärast magustajat.
  4. Serveeri näiteks koos vaarikate ja šokolaadinööpidega ning maiusta kohe või sälita kuni 48 h külmkapis õhukindlas anumas.

Retsept ja pilt: Detoxinsta

Kommenteeri: