Spinati-läätsepada

Vaja läheb:

  • 260 g rohelisi läätsesid
  • 11 kuubikut külmutatud spinatit
  • 390 g Felix tomatipüreed basiilikuga
  • Vett (täidetud tomatipüree pakend)
  • 1 punane paprka
  • 3 suurt küüslaugküünt
  • soola
  • pipart

Kuidas teha?

  1. Alustuseks pane läätsed 15 minutiks vette likku.
  2. Tükelda paprka väikesteks kuubikuteks. Samuti haki küüslauk.
  3. Võta suurem pott ning lisa sinna kõik koostisosad. Maitsesta soola ja pipraga. Vürtsikate toitude armastaja võib lisada ka tšillit.
  4. Aseta pott koos kaanega tulele 30-40 minutiks. Serveeri millega iganes! Olgu selleks riis, kartul või hoopis tatar!

Retsept ja pilt: Madis Arumäe (myvegfeast)

Kommenteeri: