Taimetoidumessi-eri: vürtsised corn dog’id
Vaja läheb:
Tainas
- 1 ¼ tassi jahu
- 1 tass maisijahu
- 1 supilusikas suhkrut
- 1 supilusikas soola
- 1 supilusikas küüslaugupulbrit
- 1 supilusikas sibulapulbrit
- 1 supilusikas küpsetuspulbrit
- 1 teelusikas Cayenne’i pipart
- 1 teelusikas tšillihelbeid
- ¼ teelusikas pipart
- 1 ½ tassi sojapiima või vett
Frittimiseks
- 1 liiter õli
- 2 pakki Boni grillvorste
- 16 puust tikku (mida jämedamad, seda lihtsam)
Valmistamine:
- Sega kokku kuivained ja seejärel lisa vedelik.
- Lõika grillvorstid pooleks. Torka vorsti sisse puust tikud.
- Kuumuta õli küpsetamistemperatuurini. Õli kuumust saab kontrollida, kui aeg-ajalt tilgutada pisike kogus tainast õlisse. Kui tainas hakkab kiiresti küpsema ning tõuseb õli peale ja muutub kiiresti pruuniks, siis on õli küpsetusvalmis.
- Kasta viiner tainasse ning aseta õlisse. Corn dog on valmis, kui on ilus kuldpruun.
Retsept ja pilt: Regly Johanson, Taimetoidumess