Proteiinitrühvlid piparkoogiga

Vaja läheb:

  • 120 grammi kikerherneid (keedetud või purgist)
  • 80 grammi maapähklivõid
  • 80 grammi mahlaseid datleid (ilma kivideta)
  • 25 grammi kakaopulbrit
  • 1,5 teelusikat piparkoogimaitseainet
  • 20 grammi sulatatud kookosõli
  • 50 grammi piparkooke (näiteks Kalevi õhukesed piparkoogifiguurid)
  • 100 grammi tumedat šokolaadi

Valmistamine:

  1. Pane kikerherned, maapähklivõi, datlid, kakaopulber, piparkoogimaitseaine ja kookosõli blenderisse ning blenderda ühtlaseks massiks.
  2. Purusta piparkoogid kas kätega või blenderis ja sega kokku blenderdatud massiga.
  3. Vormi umbes 20-grammised pallikesed (nende kogustega saab umbes 18-20 trühvlit) ja pane need mõneks ajaks külmkappi.
  4. Sulata veevannil šokolaad ja kata sellega iga pallike. Säilita trühvleid külmikus.

Retsept ja pilt: Eat Plants Save Lives

Kommenteeri: