Maruvahva kikerherneomlett
Vaja läheb*:
• 100 g kikerhernejahu
• 0,3 l vett
• 0,3 tl soola
• 0,3 tl kurkumit
• 1 tl peedipulbrit
Valmistamine:
1. Blenderda kõik omleti ained ühtlaseks tainaks ning lase külmikus vähemasti 10 minutit seista.
2. Aja pann tuliseks, pane sinna pisut õli ning vala kolmandik taignast pannile.
3. Prae omlett kummaltki poolt krõbedaks.
*Nende kogustega saab 3-4 omletti.
Retsepti autori soovitused:
• Serveeri peedipesto, marineeritud porgandi või fenkoliga, loxporxi või
rebitud kaeraga. Lihtsalt kuhja omleti peale salatit, idusid ja rohelist
pestot. Muuda täidist alati vastavalt hooajale, tujudele. Omlett sobib nii
hommikusöögiks kui ka õhtusöögiks.
• Omleti tainas püsib külmikus 3-4 päeva. Lihtsalt raputa tainas uuesti
ühtlaseks.
Retsept ja pilt: Maru Metspalu