Kerge kevadine salat

Vaja läheb:

• 30 g India pähkleid
• 1 lühike kurk
• 1 sellerivars
• 1 keskmine õun
• 100 g nuikapsast
• 1 keskmine avokaado
• 1 spl rafineerimata oliiviõli
• 1 spl laimimahla
• värske basiiliku kimbuke (~5 vart)
• näpuotsatäis soola

Valmistamine:

1. Leota India pähkleid kuuma vees umbes 15 minutit.
2. Tükelda kurk ja seller. Riivi õunast ja nuikapsast suured ribad.
3. Salatikastme valmistamiseks blenderda kõik ülejäänud koostisosad ühtlaseks.
4. Sega kõik omavahel kokku ja naudi!

*Nendest kogustest saab umbes 2-3 portsjonit.

Retsept ja pilt: Jelizaveta Kudrjašova

Retsept ilus ka Vegan ajakirja 2021. aasta aprillinumbris.

Kommenteeri: